2016-08-27 08:53:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Lassítania kellene!

Napi horoszkóp augusztus 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma azzal kell beérnie, amije van. Ne próbáljon semmit sem kierőszakolni, és azt is kerülje el, hogy ráerőltesse a többiekre az akaratát. Akkor lesz sikeres a magánéletét illető terveivel, ha mindenre nyitottnak mutatkozik, és rugalmas marad.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy barátja a segítségére szorul. Lehet, hogy nem mondja az illető, de időnként a hallgatás is beszédes lehet. Ha van olyan a környezetében, aki nem reagál a hívásaira, keresse fel személyesen! Az okos tanácsaival tud a leginkább segíteni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Feszült hangulatban köszönt önre a mai nap, ám az események hamar magukkal ragadják. A párja és a barátai gondoskodnak a szórakozásról. Este viszont pihenjen minél többet, ráfér önre egy kis nyugodt lazítás. A pénzügyi problémákon ne rágódjon!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Előnyös lehetőségek adódhatnak ma, csak ne rohanjon el mellettük. Ha mára tervezi az otthonával kapcsolatos nagyobb beszerzéseket, akkor most belefuthat egy nagyobb akcióba, leértékelésbe. Az estét töltse a párjával kettesben.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bár többfelé hívják, ne akarjon túl sokat kihozni a napból, inkább lassítson egy kicsit. Egy program bőven elég mára, kellene időt szentelnie a pihenésre is. A családtagjaival most teljes a harmónia.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Tudja le a feladatokat délelőtt, hogy a délután már csak a lazításról szóljon. Egy rokona, családtagja az idegeire megy az értetlenkedésével. Ne dühítse fel magát, nem érdemes, inkább hagyja rá a dolgot, térjen ki a konfliktus elől!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kivételes élményekben lehet ma része, ha egy kicsit maga mögött hagyja a problémákat, és az élet szépségire figyel. Egy családtagja megható gesztussal kedveskedik önnek, és a délutáni baráti találkozó is jól sikerül.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai nap alkalmas a rendteremtésre – nem csak az otthonában, hanem a lelkében is. Egy beszélgetés során értékes felismerésekre juthat. Jó érzéssel tölti el, hogy a párja mennyire szereti és becsüli.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma semmilyen kiemelkedő eseménnyel nem kell számolnia, nyugalomban, békésen alakul a napja. A pénzügyekkel legyen óvatos, egy ügyes kereskedő most olyasmit adhat el önnek, amire valójában semmi szüksége nincsen.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A beszélgetései komoly mélységet kapnak, és sokkal többet tud meg másoktól, mint amennyit előre sejtett. Örülni fog neki, hogy a barátai a bizalmukba fogadják! A családi összejövetelek is jó hangulatban telnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lassítania kellene, ezt talán ön is érzi. Ha hétvégén is csak a kötelességeivel foglalkozik, a stressz komolyan az idegeire mehet. Tanuljon meg lazítani, feltöltődni!

Halak: II. 19. - III. 20.
Az intuíciója most különösen erős, segít önnek egy magánéletét illető kérdésben. Valószínűleg a távolabbi rokonai állítják egy nehéz választás elé. Az este már jó hangulatban telik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: